02-tyttöjen kausi

Kauden 2016 ensimmäinen sarjaottelu pelattiin 10.4 Vaasassa ja kevät käynnistyikin hienojen peliesitysten sekä tulosten siivittämänä. Tuosta päivästä tahkottiin sitten aina 13.9 asti, jolloin kauden viimeinenkin ottelu saatiin pakettiin. Matkalle mahtui C-14 Puolen Suomen Liigaa, C-15 Pienkenttää ja monille kauden selkein kohokohta eli viikon reissu Tanskaan.

Ihan näin virallisestikin koko seuran voimin vuosi sinetöitiin 4.11 Hertan päivänä toimintarastien, kakun ja palkintojen muodossa. 02-joukkueestakin jälleen palkintoja jaettiin ja tänä vuonna ne itselleen taistelivat seuraavat henkilöt;

Tsemppari 2016; Saara= Työmoraali ja pyyteetön uurastaminen joukkueen eteen. Motivaatio ja läsnäolo jokaisessa joukkueen tapahtumassa.

Avainpelaaja 2016; Iiris= Henkisen kantin kasvaminen ja rohkeus ottaa oppia ja mallia vanhemmilta oman pelipaikan pelaajilta. Palloliiton pelaajapolulle astuminen ja sitäkin kautta tiedon ja taidon ammentaminen.

C-14 ikäluokan kiertopalkinto 2016; Sanja= Vuosien ajan ja täysin itsestä lähtöisin oleva motivaatio ja urheilijana eläminen. Toiminta joukkueen ja seuran tapahtumissa esimerkillistä, jota myöten esimerkkinä myös muille. Edustaminen ja kehittyminen palloliiton pelaajapolulla.

Mitallit kaudelta 2016; Junioricup kulta ja pienkentän hopea.

Kausi painettiin läpi muutaman 03-tytön avustuksella samalla, kun osa 02-tytöistä sai ensiaskeleitaan B-joukkueen mukana. Isoimmat ja raikuvimmat kiitokset kaudesta kuuluvat Sinikalle ja Markolle, jotka väkevin ottein tarttuivat JoJon tehtäviin, hoitaen ne vähintäänkin mallikkaasti. Samalla, kun nimien perässä komeilivat tittelit ”Herra Joukkueenjohtaja” ja ” Rouva Joukkueenjohtaja”, niin säännöllisesti myös lääkelaukut, pallot ja eväskassit kulkeutuivat noilla harteilla. Korvaamatonta työtä, josta mainintaa liian harvoin annetaan. Tietenkin kiitos kuuluu myös kaikille taustalla toimijoille, kuten Jaanalle, Pasille, Ullalle, Kurjille, Juhalle ja muille vanhemmille, jotka edelleen mahdollistivat valmentajan keskittymisen valmentamiseen, kyyditsivät, maksoivat, pesivät pyykkiä, ruokkivat, talkoilivat ja tekivät ylipäätään kaiken, jotta tyttöjen harrastus olisi jälleen vuoden verran mahdollista.

Ensi kaudelle onkin sitten uusia tuulia muunmuassa joukkueen kokoonpanossa, kun seuran C-ikäluokat yhdistyvät muodostaen ryhmän 02/03. Näistä tuulista sitten lisää ensi vuoden puolella.

Harjoituskentille siirrytään nyt sisätiloihin. Utriainen kiittää jälleen yhdestä vuodesta, josta ammennettiin tuttuun tapaan enemmän muistoja kuin olisi edes uskaltanut kuvitella.

Ellu

Share Button