05 TYTÖT SAIVAT POIKIEN PIIRISARJAN PELIT PÄÄTÖKSEEN

Parin viikon tauon jälkeen taas Koillispuistossa pelaamassa ja nyt viimeisiä 06-poikien piirisarjapelejä edessä. Keli oli vaihteeksi oikeinkin mukava, alkusyksyn aurinkoinen ja kuulas ilma, jossa kyllä kelpasi ulkoilla!

Ensimmäisenä kohtasimme JoPs:n joukkueen, joka voitti meidät kevätkiekalla varsin selvästi, joten osasimme odottaa taas vikkeliä ja hyvin pelaavia poikia vastaan. Saimme kuitenkin oman pelimme hyvin rullaamaan, jonka johdosta peli eteni ensimmäisellä jaksolla hyvinkin tasaisissa merkeissä. JoPs teki kuitenkin jakson ainoan maalin 24 min kohdilla. Toinen jakso jatkui edelleen tasaisena, vaikka saimme useamman selvän maalintekopaikan, emme kuitenkaan palloa vastustajan verkkoon asti saaneet, vaan laukaukset suuntautuivat pääosin suoraan JoPsin maalivahdin syliin ja mitkä saimme hieman tarkemmin sijoitettua, niin maalivahti esitti muutaman huipputorjunnan, jolla piti nollapelin loppuun asti. Vaikka ottelu päättyi poikien selvään 5-0 voittoon, niin nyt olimme aivan toisenlaisella ilmeellä ja tekemisen tasolla liikkeellä kuin edellisessä kotiturnauksessamme, joten hyvillä mielin kohti viimeistä peliä jossa vastaan tuli vahva NP-H Nilsiästä.

 

Viimeinen pelimme poikien sarjassa lähti hienosti liikkeelle, pystyimme estämään poikien nopeat pystyhyökkäykset ja saimme myös omaa hyökkäyspeliämme rakenneltua ajoittain hienosti. Nilsiä teki kuitenkin ensimmäisen maalin, vaan kuittasimme tuon nopeasti kun Elena pisti pallon verkkoon. Vaan minuutti ja olimme taas tappiolla ja kaksi minuuttia, niin olimme jo kahden maalin takaa-ajossa. Harmittava pieni heikko hetki ja tosiaan tauolle mentiin noissa 3-1 lukemissa.

 

Tauolta tulimme kuitenkin päättäväisesti ja vain neljän minuutin pelin jälkeen Elena iski toistamiseen pallon Nilsiän verkkoon. Vaikka yritimme saada peliä tasoihin, emme siinä onnistuneet, vaan NP-H lisäsi 50 min kohdalla taas lukemat meille parin maalin verran tappiollisiksi, eli 4-2 tilanteeseen. Saimme viimeisellä viitosella vielä hyvän painostus jakson päälle ja siitä palkintona Martta pääsi läpi boksiin ja siirsi hienosti pallon kolmannen kerran Nilsiän verkkoon. Ja vaikka kuinka vielä yritimme saada pelin tasoihin, niin aika pahalainen nyt loppui kesken ja näin harmittavasti peli päättyi noihin 4-3 lukemiin. Vaan kun katsoo taas tuloksen taakse, niin pelasimme kaksi oikein hyvää ja terävää peliä ja näin yhden heikomman turnauksen jälkeen palasimme omalle pelaamisen tasollemme.

 

Nyt onkin hyvä siirtää sitten katse jo ensi viikonlopun Hippo-turnaukseen, jonne on kiva lähteä kun on tällainen hyvin sujunut kenraaliturnaus takana! Ja sitten 16.9 käymme vielä pelaamassa turnauksen Lapinlahdella, jossa pelataan 05-tyttöjen piirisarjan ylemmän lohkon viimeiset ottelut!

 

Nähdään kentällä!

Share Button