B-tyttöjen kausi

B-joukkueen vuosi potkaistiin käyntiin yhden turnauksen ja harjoituspelien kautta heti tammikuussa. Talvironaltiinan hopeasta intoutuneena joukkue puski hyvällä sykkeellä kohti ensimmäistä sarjaottelua, joka miteltiin 16.4 Mehtimäellä.

Vuoteen mahtui myös tukuittain naisten otteluita, joissa kunniakkaasti taistelikin 12 eri pelaajaa B-joukkueesta. Viimeinen B2-sarjan ottelu sai päätöksensä 25.9 Koillispuistossa. Tuon jälkeen matkattiin sitten lokakuun alussa vielä Ouluun, jonne järkkäiltiin kaksi ottelua ja tarkasteltiin, mitä Oululla oli tarjottavanaan.

4.11 Saatiin jälleen muistella mennyttä vuotta kaikkien Herttalaisten voimin. Keväältä saatu pronssi ja syksyltä hieman kirkkaampi hopea löysivät myös tiensä pelaajien ja taustojen kauloille. Vuoden urakoinnista jaettiin tietenkin myös kaksin kappalein palkintoja ja tänä vuonna nuo menivät seuraaville henkilöille seuraavin perustein;

Tsemppari 2016; Satu= Henkisen kantin kasvaminen, muunmuassa epäonnistumisen hetkellä. Pelivarmuuden löytyminen. Halu kehittyä ja kehittää, jonka myötä ensimmäiset minuutit ja ottelut edustusjoukkueenkin tolppien välissä.

Avainpelaaja 2016; Kia= Omilla henkilökohtaisilla suorituksilla jopa kykeneväinen luomaan maalipaikkoja tyhjästä ja ratkaisemaan otteluita. Kehittyminen muunmuassa pallottomassa liikkumisessa. Valtava osa Been ja edustuksen maalikarkeloita, joista esimerkkinä vuoden paras maalintekijä B2 sarjassa ja jaettu 13 tila naisten kakkosessa.

Suurimmat kiitokset matkaavat Kimmolle ja Otolle, jotka edelleen pitivät kynsin hampain leteistä kiinni, matkaten mukana ympäri Suomea. Ullan hoitaessa raha-asioita ja Markun hommatessa makkaroita ja meininkiä lehtereille, Utriainen sai keskittyä edelleen siihen olennaiseen eli valmentamiseen. Vanhemmat toivat myös kortensa kekoon muunmuassa leipomalla, myymällä ja urakoimmalla talkoissa tyttöjen lisäksi.

Lyydia, Paula, Satu ja Ella siirtyvät beestä sivummalle täyttäessään yli-ikäisyyden kriteerit saavuttamalla maagisen 18 ikävuoden rajan. Toivotaan, että tyttöjä nähdään vielä pelikentillä ja seuran toiminnassa jatkossakin. Tsemppiä koitoksiin! Muutaman 02-tytön vakiinnuttaessa paikkansa ja 01-tyttöjen siirtyessä joukkueen toimintaan, saadaan myös onneksi nuorta ja tuorettakin verta tilalle!

B-joukkue aloittaa kauteen valmistautumisen pelien muodossa Joulukuussa. Siitä eteenpäin painetaan hyvällä sykkeellä kohti sarjoja ja uutta vuotta.

Ellu

Share Button