Edustuksen ajankohtaiset kuulumiset

Kevät lähestyy hitaasti ja varmasti. Aurinko luo toivoa, joka jalkapalloilijoilla kohdistuu suuresti siihen, missä vaiheessa ulkokausi startataan. Tätä ajatusta kohden painaa myös Hertan edustusjoukkue, jonka kausi on määrä alkaa vierasottelulla 15.4 Vaasassa, jossa vastaan asettuu jo edelliseltä kaudelta tuttu Fc Sport-j. Sport nousi Hertan tavoin kaudelle 2018 Naisten toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, Naisten Ykköseen.

Tuota ottelua ennen on kuitenkin tapahtunut paljon ja tulee vielä tapahtumaan. Joukkue on harjoitellut säännöllisesti, sen pidempiä lomia pitämättä, hieman kuitenkin hölläten näin hiihtolomaviikon vallitessa koululaisten ja osan työläistenkin mielistä.

Tammikuussa joukkue pelasi yhden harjoitusottelun Pallokissojen BSM-karsintasarjaa pelaavaa joukkuetta vastaan ja ottikin ohjat tuosta ottelusta niin pelillisesti kuin tuloksellisesti, pelin päättyessä Hertan 6-2 voittoon. Helmikuun alussa joukkue sai vastaansa Lehpan pojat, josta pojat poistuivat tasaisen ottelun jälkeen voittajina, tuloksella 0-2. 10.2 matkattiin Kuopioon, jossa Liigajoukkue Pallokissat oli tasaisen ensimmäisen puolikkaan(3-2) jälkeen selkeästi kuskin paikalla ja murjoi taululle näyttävät 11-3 lukemat. Tuosta sitten taas treenien pariin.

Joukkueen pelaajamäärä on kasvanut kahdella pelaajalla, joista vuoden alussakin mainittu Ronja Uimi allekirjoitti sopimuksen seuran kanssa ja liittyy vakioksi joukkueen vahvuuteen Maaliskuun loppupuolella. Keskikentällä viihtyvä Uimi on esittänyt vakuuttavia otteita varsinkin pallollisessa pelaamisessa ja noidenkin ominaisuuksien uskotaan vahvistuvan entisestään kunhan asettuminen Joensuuhun tapahtuu. Toinen pelaaja liittyi takaisin joukkueen treenivahvuuteen, Italiassa vietettyjen kuukausien jälkeen, kun Kiia Laine palasi susirajalle ja takaisin seuran sekä joukkueen toimintaan. Laitapelaajana laadukkaita keskityksiä ja laukauksia viljelejä Laine tulee lisäämään jo ennestään kovaa kilpailua laitapelaajien välille. Tällä hetkellä joukkueen runko on 2+16.

Maaliskuussa päästään edellisten kuukausien tapaan pelirintamalle ja mukavasti vielä pariinkin otteeseen. Fanijoukkojakin luonnollisesti enemmän lämmittävä koitos mitellään huomenna perjantaina 9.3 Joensuu Areenassa, kun jo kertaalleen Helmikuussa kohdattu Lehpan poikien joukkue astelee uudemman kerran vastustajaksi kello 18.10 alkavaan otteluun. Sairastuvan puolelta saadaan pikkuhiljaa pelaajia kohti treenikenttiä, mutta ennen kunnollista palautumista on joukkueen rinki edelleen suhteellisen pieni. Alapuolelta tullaan tottakai myös kovaa ja tässäkin ottelussa nähdään ainakin yksi B-tytöistä joukkueen vahvuudessa.

Maaliskuun puolessa välin joukkue matkaa Piispalaan, jossa harjoitusvastustajat saadaan Jyväskylästä sekä Kuopiosta. Joukkueen tunnelmia myös tuolta reissulta tarjoilee varmuudella Instagram, joten kaikkia kehoitetaankin ottamaan sosiaalinen media ja Hertan edustusjoukkueen tili haltuun!

Vaikka joukkue on näin virallisissa kanavissa viettänytkin tovin hiljaiseloa, on joukkueen sisällä tohina päällä. Kausikortit tulevat myyntiin piakkoin ja lisää inffoa kausikorteista ensiviikon lopuilla!

Siispä kaikki hiihtolomaa Joensuussa viettävät fanit, fanien sukulaiset ja muut kylänmiehet sekä naiset; 9.3 Joensuu areena Fc Hertta-Lehpa/pojat 18.10 alkaen. Paikalla ei valitettavasti ole tarjoilua, joten perjantain eväkset tulee tuoda mukanaan. Tervetuloa!

 

 

 

Share Button