Edustuksen kuulumisia

Vuoden viimeisen kuukauden ollessa käynnissä ja Suomen juhlistaessa kunnioitettavaa 100- vuoden ikää, on edustus reissannut pelirintamalle jo kahteen otteeseen ja aloittanut näin valmistautumisen kauteen 2018.

25.11 Joukkue matkasi naapuriin ja pääsi vielä mainioihin olosuhteisiin Kuopion Savon Sanomat areenalle. Peli Pallokissojen BSM- joukkuetta vastaan päättyi lopputulokseen 2-2, Kian onnistuessa kahteen otteeseen. Revanssi väännöstä otetaan 5.1 Joensuun päädyssä, kun areenalle levitetään koko hallin kattava nurmi.

3.12 Joukkue reissasi Imatralle. Vastaan asettui Porvoolainen FCFJ ja Lappeenrantalainen PePo. Molemmat joukkueet aloittavat vuoden 2018 Naisten Kolmosessa. Hertta otti omansa pois suhteeellisen suvereenisti, lopputulosten ollessa 1-5 ja 7-1. Maalintekijöitä saatiin laajalla rintamalla: Kia X5, Tellu X4, Mirja X2 ja Jenni kertaalleen.

Myös sopimusrintamalle saatiin ”paluumuuttaja”, kun pitkästä loukkaantumisesta kärsinyt Ringa Remes rustasi puumerkkinsä papereihin! Vahvan lajitaidon ja pelikäsityksen omaava Ringa tuo kokemuksellaan ja vankalla johtamisellaan hyvän lisän nuoreen ja nälkäiseen joukkueeseen. Ensimmäiset minuutit miltei kahteen vuoteen Ringa sai kokea Imatralla ja näky olikin kuin varsa ensi laitumillaan!

Joukkue harjoittelee myös joulukuun aikana. Areenan ollessa joulukuunkin aikana erinäisten tapahtumien takia useasti kiinni, kaikenlaista korvaavaa löydetään muunmuassa ulkoa sekä kamppailulajien parista.

Joukkueen harjoituksiin on mahdollista liittyä myös Joulukuussa, ottamalla ensin yhteyttä valmentajaan ja/tai joukkueenjohtajaan.

Valmentaja, Elina Utriainen: elina.utriainen@fchertta.fi

Joukkueenjohtaja, Otto Korhonen: otto.korhonen@fchertta.fi

(Joukkue Imatralla. Ylärivissä ensimmäisenä oikealla joukkueen uusin sopimuslainen, Ringa)

Share Button