Edustuksen vuosi käyntiin

5.1 Mennessä edustusjoukkueella on edelleen kasassa 2+14 suuruinen nippu pelaajia. Jokainen voi päätellä ettei tuo määrä ihan päätä huimaa, mutta siihen joukkue on jo menneellä kaudella tottunut. Allekirjoitettujen sopimusten lisäksi joukkueen ringissä on joulukuun ajan osittain harjoitellut ja pelannut Mikkeliläis lähtöinen Ronja Uimi.

Ettei kaikki etenisi turhan leppoisasti eteenpäin, on joukkue loppuvuodesta kokenut loukkaantumisten kovan koulun. Ensin ringistä sairastuvalle menetettiin Kati. Selkävaivoille löydettiin vihdoin selitys ja huililla ollaankin vielä vähintään Tammikuu kokonaisuudessaan. Tuon jälkeen Venlan pitkään vaivanneet polvet veivät tytön määrittämättömän mittaiselle tauolle, joka käsittää ainakin Tammi-Helmikuun huilin+ korvaavan harjoittelun. Kia lipsautti nivelsiteet nilkastaan, mutta kuntoutus on jo hyvällä mallilla ja Voutilainen palaa kokonaisuudessaan rinkiin Tammikuun aikana. Kun sitten vielä Tellun kivut saivat vihdoin analyysin, on myös Korhonen poissa määrittämättömän, mutta vähintään 6 viikon mittaisen pätkän.

Joukkueen talven harjoitusrytmi käynnistyy 8.1 alkaen, mutta sitä ennen on aika käynnistää vuosi 2018 muunmuassa harjoituspelin parissa.

5.1.2018 kello 18.15 Fc Hertta vs Pallokissat/BSM, Joensuu areenalla. Hieman siipirikkoinen, mutta tuttuun tyyliin nälkäinen lauma kasaa rivistönsä siis uuteen vuoteen ja starttaa sen rytinällä. Tervetuloa areenalle seuraamaan muunmuassa Uimin otteita Hertan väreissä!

10.2.2018 Joukkue matkaa kuopioon ja saa vastaansa Pallokissojen edustusjoukkueen.

Mahdollisista muista harjoitusotteluista ja tapahtumista inffotaan sosiaalisen median(Facebook ja instagram) ja nettisivujen kautta.

Joukkueeseen on edellen mahdollista liittyä, ottamalla yhteyttä valmentaja Elina Utriaiseen ja/tai joukkueenjohtaja Otto Korhoseen.

elina.utriainen@elisanet.fi

otto.korhonen@fchertta.fi

 

 

Share Button