FC Hertta hakee valmennuspäällikköä kaudelle 2021

Valmennuspäällikkö  kaudelle 2021

Haluatko kehittää jalkapallovalmennusta seuratasolla?

 

FC Hertta on Joensuussa toimiva 2008 perustettu, kasvava jalkapalloseura, joka liikuttaa n. 300:aa harrastajaa vuosittain. Seuran tavoitteena on tarjota tytöille ja naisille mahdollisuus jalkapallon pelaamiseen niin harrastus- kuin kilpaurheilutasollakin. Edustusjoukkue pelaa kolmatta kauttaan Naisten Ykköstä. Harjoitteluolosuhteet ovat erinomaiset erityisesti tammikuussa 2019 valmistuneen Rantakylän Jalkapallohallin ansiosta. Juniorijoukkueita eri ikäluokissa on tällä hetkellä seitsemän ja tämän lisäksi pienimmille harrastajille on tarjolla Herttaset-kerho. Joensuu on vireä urheilukaupunki, jossa on myös mm. erinomaiset opiskelumahdollisuudet. FC Hertta etsii nyt jalkapalloperheeseensä päätoimista valmennuspäällikköä/ valmentajaa.

Odotamme hakijalta seuraavaa: Lajiosaamisen taso tulee olla riittävä, siksi edellytyksenä on vähintään UEFA B valmentajatutkinto. Myös muut opinnot, esim. liikunta- ja opetusalan tutkinnot katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Halu ja valmius kouluttautua ja päivittää osaamistaan on myös edellytys tehtävien hoidolle. Hyvät organisointi,- yhteistyö,- ja vuorovaikutustaidot korostuvat tehtävän hoidossa. Valmennuspäällikön vastuualueena on erityisesti valmennustoiminnan kehittäminen sekä urheilulliset sisällöt. Valmennuspäällikkönä sinun on mahdollista päästä jatkamaan seurassa viime vuonna käynnistynyttä valmennuksen kehittämisprosessia. Valmennuspäällikkö toimii seuran valmentajien esimiehenä.

Vastuuvalmentajien kanssa pidettävät säännölliset palaverit, nuorien vastuuvalmentajien ohjaaminen ja yhteistyö Urheiluakatemian sekä Palloliiton alue- ja maajoukkuevalmennuksen kanssa sekä lähialueen seurojen kanssa kuuluvat myös valmennuspäällikön tehtäviin. Tehtävään sisältyy myös joukkueen/joukkueiden vastuuvalmennusta erikseen sovitusti. Työ sisältää toimistotyötä, joka on mahdollista toteuttaa etätyönä.

Vapaamuotoiset hakemukset sisältäen cv:n ja mahdolliset suosittelijat sekä palkkatoiveen osoitetaan seuran puheenjohtajalle puheenjohtaja@fchertta.fi  16.10.2020 klo 22 mennessä. Lisätietoa tehtävästä saa seuran puheenjohtajalta (Ulla Korhonen 050-3662403) ja valmennusvastaavan tehtävää hoitavalta Johanna Keroselta johanna.keronen@fchertta.fi. Valmennuksen kehittämisprosessista saa tietoa Jussi Leppälahdelta jussi.leppalahti@gmail.com Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Share Button