Haemme seuraamme valmennuspäällikköä/edustusjoukkueen valmentajaa !

Haemme nyt seuraamme valmennuspäällikköä/edustusjoukkueen valmentajaa joko päätoimisena tai jaettuna kahteen osa-aikaiseen tehtävään.

Odotamme hakijalta seuraavaa: Lajiosaamisen taso tulee olla riittävä, siksi edellytyksenä on vähintään UEFA B valmentajatutkinto. Myös muut opinnot, esim. liikunta- ja opetusalan tutkinnot katsotaan eduksi tehtävää/tehtäviä täytettäessä. Halu ja valmius kouluttautua ja päivittää osaamistaan on myös edellytys tehtävien hoidolle. Hyvät organisointi,- yhteistyö,- ja vuorovaikutustaidot korostuvat sekä valmentajan että valmennuspäällikön tehtävän hoidossa. Valmennuspäällikön vastuualueena on erityisesti valmennustoiminnan laatu ja urheilulliset sisällöt. Vastuuvalmentajien kanssa pidettävät säännölliset palaverit, nuorien vastuuvalmentajien ohjaaminen ja yhteistyö Urheiluakatemian sekä Palloliiton alue- ja maajoukkuevalmennuksen kanssa sekä lähialueen seurojen kanssa kuuluvat valmennuspäällikön tehtäviin. Työ sisältää myös toimistotyötä, joka on mahdollista toteuttaa etätyönä. Edustusjoukkueen valmennuksessa myös yhteistoiminta vanhimman juniorijoukkueen kanssa on välttämätöntä.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan seuran puheenjohtajalle 25.08.2019 klo 22 mennessä. Lisätietoa tehtävästä saa seuran puheenjohtajalta ja valmennuspäällikön tehtävää hoitavalta Johanna Keroselta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Share Button