Naisten Futiksen tukijat !

Naisten futiksen tukijat!

Kausi on edennyt melkein päätökseensä. FC Hertalla on vielä 2 karsintapeliä noususta ykkösdivisioonaan.
Keväällä joukkue asetti tavoitteeksi olla lohkomme kolmen parhaan joukossa, no se toteutui yli odotusten.
Voitimme selvästi lohkomme, 16 ottelua, 13 voittoa, 2 tasapeliä ja vain 1 häviö. Tästä olemme tietysti otettuja ja vähän ylpeitäkin.

Joukkue on harjoitellut määrätietoisesti, innokkaasti ja ahkeroiden viime syksystä saakka. Loukkaantumisiakin on ollut mutta sisulla ja taistellen niistä on selvitty.

Joukkueen venymiskyky on ollut aivan ihmeellinen. Pelaahan 8-10 tyttöä edarin pelien lisäksi
myös T18 tyttöjen Ykkösessä kevään karsintojen tuloksena. Pelejä heillä on ollut lauantaina ja sunnuntaina ja monesti pitkien matkojen takia yöunet ovat jääneet kovin vähäiseksi.

Sisukkuutta ja taistelumieltä on tarvittu ja sitä on riittänyt jokaiseen pelattuun otteluun.
Olen heistä ylpeä ja syystäkin.

Itse olin jo kauden alussa asettanut salaisen tavoitteen ja sen toteutuminen on kahden karsintapelin varassa.

Otimme osaa myös Naisten Suomen cupiin ilman odotuksia. Yllätys, yllätys olemme pikkufinaalissa, joka pelataan Iisalmessa PK-37 80-vuotis Juhlatapahtumana 14.10.klo 12.00.

Karsintapelit pelataan 1.10. Nurmijärvellä vastustajana NJS ja 8.10.? ja tämä ottelu Mehtimäen tekonurmella. Tervetuloa taputtamaan käsiä ja kannustamaan ’Meijän tytöt pellaa’ Ykkösdivariin.

Meille on tuottanut suurta iloa saadessamme nauttia taloudellisesta tuesta ja kannustuksestanne. Näin olemme onnistuneesti viemässä kauden päätökseen ilman taloudellista hätää vaikka
budjetti onkin ollut tiukoilla. Kioskissa B:n vanhemmat ovat hoitaneet tarjottavat iloisesti ottelua seuranneille ja joukkuetta kannustaneille katsojille. Kiitos siitä siis kuuluu heille. Suuri kiitos myös kaikille taustoilla toimineille.

Ensi kausi on haasteellinen monessakin mielessä eikä vähiten tavoitteiden osalta, pelasimmepa sitten Kakkosessa tai jopa Ykkösessä.

Kiitän FC Hertan ja edustuksen puolesta kaikkia tukijoitamme mukanaolosta, kannustuksestanne ja toivon, että saamme nauttia siitä myös ensi kaudella.

Liitteessä kuva joukkueesta joka on tehnyt kaiken tämän menestyksen mahdolliseksi, ’Meijän tytöt pellaa’ ja suurella Hertta sydämellä.

On meillä vaan hieno joukkue. Eikö olekin.

FC Hertta
Markku Laukkanen, Jojo

Share Button