Nyt sinulla on mahdollisuus pelata veikkauksen pelejä ja tukea seuraamme

Seuramme on lähtenyt mukaan olympiakomitean ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen.

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä. Pienillä panoksilla suuria tunteita. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

 

Verkkokumppanuus – ohjeet pelaajille pähkinänkuoressa :
Verkkokumppanuuspelaamisen voi tiivistää pelaajille kuuteen askeleeseen. Seura voi itse päättää korostaako se viestinnässään pelaamista aina omien nettisivujensa kautta, vai haluaako se tuoda esille myös mahdollisuutta tallentaa verkkokumppanuuslinkki tietokoneen tai puhelimen kirjanmerkiksi. Kirjanmerkin kautta pelaaminen on nopeaa ja helppoa, mutta se ei tuo liikennettä seuran nettisivuille.

Pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen:
1. Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla. 2. Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus. 3. Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet puhelimella tai tabletilla pelaamiseen löydät alta. 4. Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi. 5. Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi bannerin kautta, niin seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion!

Näin helposti klikkaat tukea seurallesi puhelimella tai tabletilla:
1. Mene seurasi sivuille ja klikkaa sieltä löytyvää Veikkauksen verkkokumppanuus –banneria 2. Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy seurasi partnerID. 3. Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille. Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhone, Android, Nokia/Windows Phone 4. Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraasi.

 

Share Button