Seuratoimisto hiljenee

FC Hertan ja Joen Jujun seurayhteistyökoordinaattorina toimineen Anssi Liimatan määräaikainen työsopimus päättyi vuoden vaihteessa.


Uutta seurakoordinaattoria ei palkata, mutta seurat jatkavat yhteistyötä johtokuntien toiminnan myötä.

Seurojen yhteinen seuratoimisto jatkaa Jukolankadulla, mutta ilman toimistotyöntekijää.

Joukkueet voivat käyttää seuratoimistoa kokoontumispaikkana jatkossakin. Toimiston varaukset hoitaa jatkossa Hanna Kinnunen (hanna.kinnunen(at)fchertta.fi) ja varaustilanne näkyy http://fchertta.fi/seura/seuratoimisto/ linkin takaa.

Anssilla olleita tehtäviä on jaettu johtokunnan jäsenten tehtäväksi ja sitäkin laajemmin. Jatkossa mm. vakuutus- ja pelipassiasioiden suhteen voi kääntyä Jari Rokkilan ja Tuula Pitkäsen puoleen ja myClubin ongelmatilanteissa auttaa pj. Jari Kinnunen.

 

”Kiitän omasta puolestani koko FC Herttaa reilusta kahdesta työvuodestani. On ollut erittäin mukavaa tehdä hommia yhdessä teidän kaikkien toiminnassa mukana olevien kanssa ja viedä joensuulaista tyttö- ja naisjalkapalloilua eteenpäin. Tulevaisuudessa toivon, että Joensuussa nähdään virkeästi toimiva ja ison pelaaja ja joukkuemäärän omaava Hertta, jonka edustusjoukkue pelaa vähintään naisten Ykköstä!

Nyt on minun aika jatkaa eteenpäin työtehtävissäni, mutta kentillä ja kenttienlaidoilla nähdään! Hyvää alkanutta jalkapallovuotta koko FC Hertan väelle!”
– Anssi Liimatta-

Share Button