Tunnelmia sarja-avauksen kynnyksellä

Vihdoin koitti kevät ja edustuksen ensimmäiset kosketukset harjoituskenttään ulkosalla. Ensimmäistä kokonaista ulkona treenattavaa viikkoa edelsi harjoitusottelu 7.4  Kuopion Savon Sanomat stadionilla, jossa vierailija Hertta oli parempi luvuin 1-5 ja jätti näin samassa sarjassa tahkoavalle KuFulle varmasti paljon hampaan koloon.

Ennen ensimmäistä 15.4 Vaasassa miteltävää koitosta, joukkue kiinnitti vielä runkoonsa kaksi Hertan junioripolun läpi taivaltanutta pelaajaa:

Iiris Nyyssönen(synt. 2002), maalivahti

Iiriksen ensimmäinen sopimus Naisten edustusjoukkueen runkoon oli varmuudella yhtä iloinen asia niin valmennukselle kuin pelaajalle itselleen. Kovan työmoraalin omaava Nyyssönen vahvistaa siis maalivahtiosastoa, jonka kokonaislukumäärä on nyt kolme. Ulottuva ja varsinkin jalallisessa pelaamisessa harppauksia ottanut Iiris, kamppailee edustusjoukkueen peliajasta samalla, kun taivaltaa myös B-joukkueen mukana.

Aada Kokko(synt.2003), keskikenttä ja hyökkääjä

Myös Aadan sopimus edustukseen oli huikeita treenimääriä jalkapallon ja yleisurheilun parissa tahkoavalle Kokolle ensimmäinen. Laidalla tai hyökkääjänä viilettävän Aadan ominaisuuksista mainittakoon eritoten nopeus, joka usein tuottaakin päänvaivaa vastustajan leirissä. Iiriksen tavoin Aada tuo kilpailua omalle pelipaikalleen ja motivaation sekä tinkimättömän työnteon kautta myös ehdotonta lisävirtaa edustuksen rinkiin. Kokko kuuluu myös seuran B-joukkueeseen.

Joukkue siis pääsee harjoittelemaan hyvissä olosuhteissa peliä edeltävän viikon ja ottikin vielä hieman lyhennetyssä koitoksessa mittaa Jipon junioreista 11.4 Koillispuistossa. Pojat nappasivat sulan hattuun ja jättivät Hertalle mukavasti näyttämisen tarvetta ja nälkää sarja-avaukseen.

Sairastuvalla aikaansa viettävät edelleen selän kanssa kamppailevat Kati Kauppinen ja Satu Pitkänen. Muuten joukkue on täydessä iskussaan ja lähteekin kamppailemaan Vaasaan, mielessään ainoastaan himoitut kolme pistettä.

Joukkueen kapteenistoon kuuluvien Ringa Nenosen ja Henni Rinkisen tuoreimpia fiiliksiä on pian luettavissa Karjalaisen kausiennakossa.

Kausikortit ovat ostettavisssa kaikkien seuran toimihenkilöiden ja pelaajien kautta sekä alla olevasta linkistä! Olethan mukana tukemassa Joensuulaista jalkapalloilua ja sen ensimmäistä vuotta Naisten Ykkösessä.

http://fchertta.fi/kausikortit-nyt-myynnissa/

Edustusjoukkue kiittää kaikkia jo tähän mennessä kausikortin ostaneita ja muilla tavoin joukkuetta tukeneita. Tuki, kannustus ja mukana eläminen ovat joukkueelle äärimmäisen tärkeitä asioita. KIITOS!

 

 

 

 

Share Button